TECE proslavio 10. rođendan

TECE d.o.o. je 10. lipnja 2015. godine, u Muzeju suvremene umjetnosti obilježio prvih 10 godina rada u Hrvatskoj.
Glavna zvijezda večeri svakako je bila instalacija „black-box“ koja na gotovo umjetnički način predstavlja TECE proizvode, pa tako i oni sakriveni iza zida, postaju vidljivi. Autor "black-box" instalacije je dizajner Marko Jarić iz tvrtke NURB.
dalje »

TECE proširio asortiman aktivacijskih tipki

Na vodećem sajmu u području spoja energije i vode, ISH Frankfurt, TECE je i ove godine pripremio mnoge novitete, a u nastavku Vam predstavljamo nekoliko njih iz programa tehnologije ispiranja.
dalje »

TECE noviteti - ISH Frankfurt 2015 TECElogo - sustav utičnog spoja za profesionalce
 
TECEdrainline tuš kanalice

TECEdrainline tuš kanalice
TECEdrainline tuš kanalice omogućavaju stvaranje otvorenih kupaonica, bez nepotrebnih prepreka kao što su kade ili tuš kabine. Doživite razliku sa TECE tuš kanalicama.
tuš kanalice »

TECE aktivacijske tipke

TECE aktivacijske tipke
TECE nudi mnoštvo dizajnerskih aktivacijskih tipki od visokokvalitetnih materijala kao što je metal, staklo ili plastika. Estetski oblici za osobni dizajn Vaše kupaonice. Otkrijte našu mnogobrojnu ponudu za dizajn Vaše nove kupaonice.
aktivacijske tipke »

TECElux WC budućnosti

TECElux WC budućnosti
TECElux objedinjuje čak četiri inteligentne funkcije: odsis neugodnih mirisa, aktivacija dodirom, dvokoličinsko ispiranje i podešavanje po visini. TECElux je terminal za sve WC funkcije današnjice i budućnosti.
TECElux WC-terminal »