Dizajn u bijelom - od sada i u crnoj izvedbi TECElux je novo standardno rješenje za ugradbeni vodokotlić. Dizajnerski usavršen WC-terminal pored integriranih funkcija, kao što je podešavanje po visini (m-Lift), zračni filter (ceramic-Air)ili elektronska aktivacija putem dodira (sen-Touch, također je kompatibilna s većinom modela keramike za WC, a pogodan je ia za ugradnju tuš-WCa (smart-Connect). Dvodijelna staklena ploča sada je dostupna i u crnoj boji - čime su uvelike proširene mogućnosti uređenja kupaonice.
nastavak »

Općina Pakoštane, uz potporu Ministarstva kulture i Zadarske županije te financijskom potporom iz pretpristupnih fondova EU, obnavlja Maškovića han, najzapadniju islamsku svjetovnu spomeničku građevinu u Europi.
nastavak »

Recept za uspjeh prenesen je od tuš kanalice s mogućnošću opločenja: Za TECEdrainpoint S od sada je u ponudi poseban nosač pločica kao pokrov. Učinak: Odvod praktički nestaje u podnim pločicama. Manja verzija, sastoji se od nosača pločica bez okvira. Element se opločava i umeće. Vidljiv ostaje samo optočni odvodni prorez između pločica, kroz koji otječe voda.
nastavak »

 
TECEdrainline tuš kanalice

TECEdrainline tuš kanalice
TECEdrainline tuš kanalice omogućavaju stvaranje otvorenih kupaonica, bez nepotrebnih prepreka kao što su kade ili tuš kabine. Doživite razliku sa TECE tuš kanalicama.
tuš kanalice »

TECE aktivacijske tipke

TECE aktivacijske tipke
TECE nudi mnoštvo dizajnerskih aktivacijskih tipki od visokokvalitetnih materijala kao što je metal, staklo ili plastika. Estetski oblici za osobni dizajn Vaše kupaonice. Otkrijte našu mnogobrojnu ponudu za dizajn Vaše nove kupaonice.
aktivacijske tipke »

TECElux WC budućnosti

TECElux WC budućnosti
TECElux objedinjuje čak četiri inteligentne funkcije: odsis neugodnih mirisa, aktivacija dodirom, dvokoličinsko ispiranje i podešavanje po visini. TECElux je terminal za sve WC funkcije današnjice i budućnosti.
TECElux WC-terminal »