Općina Pakoštane, uz potporu Ministarstva kulture i Zadarske županije te financijskom potporom iz pretpristupnih fondova EU, obnavlja Maškovića han, najzapadniju islamsku svjetovnu spomeničku građevinu u Europi.
nastavak »

Dizajn u bijelom - od sada i u crnoj izvedbi TECElux je novo standardno rješenje za ugradbeni vodokotlić. Dizajnerski usavršen WC-terminal pored integriranih funkcija, kao što je podešavanje po visini (m-Lift), zračni filter (ceramic-Air)ili elektronska aktivacija putem dodira (sen-Touch, također je kompatibilna s većinom modela keramike za WC, a pogodan je ia za ugradnju tuš-WCa (smart-Connect). Dvodijelna staklena ploča sada je dostupna i u crnoj boji - čime su uvelike proširene mogućnosti uređenja kupaonice.
nastavak »

 
TECEdrainline-tuš kanalice

TECEdrainline-tuš kanalice
TECEdrainline-tuš kanalice omogućavaju stvaranje otvorenih kupaonica, bez nepotrebnih prepreka kao što su kade ili tuš kabine. Doživite razliku sa TECE tuš kanalicama.
tuš kanalice »

TECE aktivacijske tipke

TECE aktivacijske tipke
TECE nudi mnoštvo dizajnerskih aktivacijskih tipki od visokokvalitetnih materijala kao što je metal, staklo ili plastika. Estetski oblici za osobni dizajn Vaše kupaonice. Otkrijte našu mnogobrojnu ponudu za dizajn Vaše nove kupaonice.
aktivacijske tipke »

TECElux WC budućnosti

TECElux WC budućnosti
TECElux objedinjuje čak četiri inteligentne funkcije: odsis neugodnih mirisa, aktivacija dodirom, dvokoličinsko ispiranje i podešavanje po visini. TECElux je terminal za sve WC funkcije današnjice i budućnosti.
TECElux WC-terminal »