TECE tehnika ispiranja - okno za ubacivanje tablete za čišćenje

Inteligentna tehnika ispiranja - kako to ne bio ostao samo prazan slogan, tvrtka TECE konstantno razvija nove proizvode te usavršava postojeća inteligentna rješenja.
Za mirisne sapune ili košarice s tabletama koje se vješaju na rub keramike i potrebno ih je nadopunjavati ili mijenjati, TECE sada ima alternativu: Okno za ubacivanje tablete za čišćenje koje je moguće nadograditi na svim modelima TECE aktivacijskih tipki i spremnika kao i na WC-terminalu TECElux.
Nadogradnja je vrlo jednostavna - kao i samo korištenje.
dalje »

TECElux - WC terminal sada i u crnoj izvedbi

Dizajn u bijelom - od sada i u crnoj izvedbi TECElux je novo standardno rješenje za ugradbeni vodokotlić. Dizajnerski usavršen WC-terminal pored integriranih funkcija, kao što je podešavanje po visini (m-Lift), zračni filter (ceramic-Air)ili elektronska aktivacija putem dodira (sen-Touch, također je kompatibilna s većinom modela keramike za WC, a pogodan je ia za ugradnju tuš-WCa (smart-Connect). Dvodijelna staklena ploča sada je dostupna i u crnoj boji - čime su uvelike proširene mogućnosti uređenja kupaonice.
dalje »

TECE noviteti - ISH Frankfurt 2015
 
TECEdrainline tuš kanalice

TECEdrainline tuš kanalice
TECEdrainline tuš kanalice omogućavaju stvaranje otvorenih kupaonica, bez nepotrebnih prepreka kao što su kade ili tuš kabine. Doživite razliku sa TECE tuš kanalicama.
tuš kanalice »

TECE aktivacijske tipke

TECE aktivacijske tipke
TECE nudi mnoštvo dizajnerskih aktivacijskih tipki od visokokvalitetnih materijala kao što je metal, staklo ili plastika. Estetski oblici za osobni dizajn Vaše kupaonice. Otkrijte našu mnogobrojnu ponudu za dizajn Vaše nove kupaonice.
aktivacijske tipke »

TECElux WC budućnosti

TECElux WC budućnosti
TECElux objedinjuje čak četiri inteligentne funkcije: odsis neugodnih mirisa, aktivacija dodirom, dvokoličinsko ispiranje i podešavanje po visini. TECElux je terminal za sve WC funkcije današnjice i budućnosti.
TECElux WC-terminal »