TECEdrainpoint S nudi rješenja za točkaste odvode u kupaonici, podrumu i na terasi. Izvanredno svojstvo asortimana: svaki odvod opremljen je univerzalnom prirubnicom. Time je isti odvod moguće koristiti i za stezni spoj prirubnice kao i za spoj u izolaciji.

nastavak »

TECE je oduvijek bio okrenut prema budućnosti i novim idejama, a obzirom na energetsku učinkovitost naših proizvoda, a i sve većom potražnjom i potrebom za istim, odlučili smo sudjelovati u jednom vrlo interesantnom i u Hrvatskoj jedinstvenom projektu izgradnje niskoenergetske kuće.
nastavak »

 
TECEdrainline-tuš kanalice

TECEdrainline-tuš kanalice
TECEdrainline-tuš kanalice omogućavaju stvaranje otvorenih kupaonica, bez nepotrebnih prepreka kao što su kade ili tuš kabine. Doživite razliku sa TECE tuš kanalicama.
tuš kanalice »

TECE aktivacijske tipke

TECE aktivacijske tipke
TECE nudi mnoštvo dizajnerskih aktivacijskih tipki od visokokvalitetnih materijala kao što je metal, staklo ili plastika. Estetski oblici za osobni dizajn Vaše kupaonice. Otkrijte našu mnogobrojnu ponudu za dizajn Vaše nove kupaonice.
aktivacijske tipke »

TECElux WC budućnosti

TECElux WC budućnosti
TECElux objedinjuje čak četiri inteligentne funkcije: odsis neugodnih mirisa, aktivacija dodirom, dvokoličinsko ispiranje i podešavanje po visini. TECElux je terminal za sve WC funkcije današnjice i budućnosti.
TECElux WC-terminal »